​Om Beauty-Deluxe

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog, lægeeksamineret fysiurgisk massør,

negletekniker, make-up artist og sidst men ikke mindst vippetekniker uddannet hos Lash Bar Copenhagen. 

Jeg er meget resultat orienteret, og mit ønske for de produkter og behandlinger jeg udføre, er at man skal kunne føle og se et resultat efter hver behandling. Derfor bliver huden altid indledningsvis analyseret, så jeg nøjagtigt ved hvad der bedst kan gøres for netop din hud. Jeg er ofte på kurser for at følge med tidens trend og afprøver nye metoder og behandlinger så jeg kan tilbyde det ypperste til mine kunder.

Behandlingen kan variere fra måned til måned da der er stor forskel på hudens tilstand fra sommer til vinter. Stress, kost og hormoner spiller også en vigtig rolle.

Jeg er yderst perfektionistisk med mine Eyelash Extensions,. Vippe kunder ved altid hvad de vil have, nemlig de perfekte vipper :) Jeg går ALDRIG på kompromi med tiden og kvaliteten.

Jeg vil ofte ikke være at træffe pr. telefon., da jeg aldrig forlader mine kunder i behandling.

Benyt i stedet mit online booking system og husk at du kan tilvælge flere behandlinger på en gang hvis du rigtig skal forkæles. 

Du er også meget velkommen til at lægge en besked på min tlf. svarer eller sende en sms, jeg besvare lige så snart jeg har mulighed for det. Og husk at melde afbud hvis du bliver forhindret i at komme.

Velkommen i klinikken

Katja Kreutzberg

BESØG OS PÅ FACEBOOK​

​Beauty Deluxe © 2014

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook​

​Deluxe v/Katja Kreutzberg

   ​Münstervej 26

5500 Middelfart

​CVR: 29675694