Ansigtsbehandling giver dig en pænere hud og gløden tilbage

​Hos Beauty Deluxe i Middelfart tæt ved Fredericia tilbyder vi ansigtsbehandling for ethvert behov. Få en pænere hud og en frisk glød med en af vores behandlinger. Nedenfor kan du læse om vores forskellige behandlinger med henholdsvis akupunktur, massage, pigmentbehandling og meget mere.

Hollywood " Den røde løber "   

595  kr. 

Bonuskort til 5 behandlinger   ( pris pr beh 400 kr )

2000 kr.

Hollywood ”Den røde løber” er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducerer fine linjer og rynker. Behandlingen fremmer fornyelsen af celler, udjævner, minimere porer og giver huden ny glød. Særdeles velegnet til akne, hyperpigmentering og fine linjer. Resultaterne ses allerede efter første behandling. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kurforløb. For at opnå den bedst mulige effekt tilrådes et kurforløb  med 3 behandlinger med 14 dages mellemrum. Behandlingen kan herefter gentages hver 6 uge for at opnå vedholdende resultat.

Deluxe " Total nydelse "​

750 kr.

Dette er en ansigtsbehandling, hvor du kommer helt ned i gear og svæver på en sky. 

Her startes med en skøn rygmassage, dobbelt afrensning af huden, hudanalyse, peeling, håndmassage, dybderens, blid massage af ansigt, decollete, skulder, nakke samt hovedbund. Her bruges pressur og dranage-teknikker. øjenmaske er inkluderet samt ansigtsmaske efter hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer, der passer til din hudtype. Denne ansigtsbehandling kan tilpasses alle hudtyper.

Blemish Ansigtsbehandling​       

485 kr.

Denne ansigtsbehandling er designet til aktivt at behandle uren hud. Uren hud kan starte fra otte til niårs alderen. 40 % af alle kvinder oplever uren hud i alderen 14-17 år. 35 % af alle mænd oplever uren hud i alderen 16-19 år. 10 % af dem vil stadig lide af uren hud, når de er voksne. Faktorer der er skyld i uren hud; bakterier, hormoner, sebumolie, stress, og tilstoppede porer. Ansigtsbehandlingen starter med grundig afrens af huden efterfulgt af en hudanalyse og en eksfoliering med frugtenzymer, som får pore til at åbne sig uden at blive irriteret. Herefter foretages en dybderens efterfulgt af en lerbaseret maske, der effektivt reducerer irritation og minimerer urenheder. En Blemish ansigtsbehandling afsluttes med serum samt creme. Ansigtsbehandlingen kan laves på alle former for uren hud. 

Redness Therapy ( Rosacea) 

 485 kr.

Denne ansigtsbehandling er udviklet til hurtigt at berolige og blødgøre den sarte hud. Rødme er som regel et signal fra kroppen om, at den bekæmper inflammation og irritation. Rødme kan opstå på grund af tørhed, sart hud eller overbehandling af huden. Med Dr. Murads patenterede formel, som er rig på antioxidanter og antiinflammatoriske ingredienser, blandt andet ekstrakt af goji-bær, granatæble, pebermynte samt lakridsrod, vil denne ansigtsbehandling reducere rødme og irritation. En afsluttende maske, som køler, gør, at denne ansigtsbehandling er ideel til dem, som lider af rocacea og konstant rødblusset hud.

Teenage ansigtsbehandling   

379 kr.

Bonuskort til 5 behandlinger

1570 kr.

Denne ansigtsbehandling tilbydes unge op til 23 år.

Afrens af huden, peeling, dybderens, ansigtsmaske samt afsluttende pleje.

My Face ansigtsbehandling         

485 kr.

Denne ansigtsbehandling tilpasses din hudtype. Her udvælges produkter til netop dit ansigt, og vi kan arbejde med to problemstillinger på én gang; en primær og en sekundær problemstilling. Behandlingen indebærer: Afrens af huden, hudanalyse, peeling, dybderens, ansigts- og nakke massage, ansigtsmaske samt afsluttende serum og cremer. Det kan variere fra gang til gang hvilke produkter din hud har brug for.

Øjenmaske             Tilkøb til My Face

50 kr.

Ekstra dybderens    Tilkøb hvis huden er meget uren/milier

80 kr.

Ekstra massage ansigt/hovedbund/nakke     Tilkøb til ekstra nydelse

80 kr.

Ryg beh. (urenheder/mangel på fugt). 30 min.

250 kr.

Bonuskort til 5 behandlinger 

1250 kr.

​Bestil tid til en ansigtsbehandling hos os

Kontakt os i dag på ved at sende en sms til 20 77 74 58 eller skrive til vores e-mail info@beauty-deluxe.dk for at bestille en tid. Du kan også booke en tid online her.

BESØG OS PÅ FACEBOOK​

​Beauty Deluxe © 2014

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook​

​Deluxe v/Katja Kreutzberg

   ​Münstervej 26

5500 Middelfart

​CVR: 29675694