Ansigtsbehandlinger med SkinPeN

SkinPen​ er en ny banebrydende behandling hvor man med en elektronisk pen bryder huden lodret med ultratynde nåle. Dette foregår med over tusind huller i sekundet, og er mere smertefrit end tidligere behandlinger med ruller. Om nødvendigt påsmøres lokalbedøvende salve.

Sammen med de rette serum indeholdende enten stamsceller, hyaluronsyrer, vitaminer, peptider, kollagen mv., specielt udviklet til mikronåle-behandling kan man effektivt tilpasse behandlingen til at løse lige præcis det problem man ønsker.

Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede metode, der kandes CIT "Collagen Induction Therapy". På dansk kollagen-stimulerende behandling.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er væk efter 12-24 timer.

REJUVENATION / HUDFORYNGENDE BEHANDLING​

​Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm. Behandlingen kræver ikke lokal bedøvelse. Denne behandling kan bookes enkeltstående. Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Pris 785 kr

​785 kr

RYNKEBEHANDLING HELE ANSIGTET

Sælges kun i serie af 4 behandlinger. Enkel prisen er for opfølgningsbehandling

4 behandlinger 2900 kr

1 behandling 785 kr

RYNKEBEHANDLING ØJNE/MUND

Sælges kun i serie af 4 behandlinger. Enkel prisen er for opfølgningsbehandling.

4 behandlinger 1995 kr.

4 behandlinger 1995 kr

1 behandling 595 kr.

RYNKEBEHANDLING

​Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder - typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil man typisk gå lidt dybere i huden med nålene end ved REJUVENATION, og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer. Behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned i mellem behandlingerne. Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling - men der er behov for flere behandlinger for optimal resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 - 2 ÅR.

4 behandlinger 2900 kr

1 behandling 785 kr.

BESØG OS PÅ FACEBOOK​

​Beauty Deluxe © 2014

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook​

​Deluxe v/Katja Kreutzberg

   ​Münstervej 26

5500 Middelfart

​CVR: 29675694