​Eyelash extensions Single-Hybrid-Volume

Jeg er meget perfektionistisk med mine eyelash extensions, da det jo også er reklame for alle veninderne, så du er i trykke og kompetente hænder. Jeg er selv meget krævende med mine vipper, det er vi vippe-piger jo. Vi ved, hvad vi vil have, og jeg går ALDRIG på kompromi med tid og kvalitet. Hvis dine eyelash extensions er påsat hos Beauty-Deluxe, kan de blive fjernet gratis. Fjern aldrig dine eyelash extensions selv.

Slut med mascara og vippebukker

Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet enestående teknik med regelmæssig touch-ups, holde på ubestemt tid. 

Single eyelash extensions påsættes med den klassiske teknik, det vil sige, en for en, sættes en enkelt vippe på hver af dine natur vipper. Har man få vipper, vil Hybrid eyelash extensions eller volume extensions, ofte være at foretrække, for et tættere look.

Hybrid eyelash extensions er et mix af single og volume eyelash extensions, ofte 50/50. Hybrid eyelash extensions, giver mere fylde end single eyelash extensions, men et mere naturligt look en et fuldt volume 

sæt. 

Ved volume/ Russian Volume teknik påsættes der to eller flere ultrafine eyelash extensions per naturvipper. De er fjerlette og meget fleksible, og de kan dermed give max volume og tæthed uden at belaste dine naturlige vipper. 

Proceduren med påsætning af eyelash extensions

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer, og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse, og hvad de kan bære. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjenene lukkes og påsætningen af eyelash extensions begynder. 

En for en sættes en extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare lim tilgængeligt. Limen er ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger.

Ønsker du at bestille en tid til påsættelse af eyelash extensions, kan du booke tid online, sende en e-mail til info@beauty-deluxe.dk eller sende en sms til telefon 20 77 74 58.​

HUSK: Kom uden mascara. Selvom jeg afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup-fjerner nedsætte holdbarheden af dine eyelash extensions.

BEMÆRK

Dine nye påsatte eyelash extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 4 timer, da liemen skal gennemhærde for mest holdbart resultat. Det frarådes at bruge olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebuk og mascara på dine extensions.​

Prisliste

Single eyelash extensions nyt sæt                

865 kr

2 ugers opfyldning

325 kr​

3 ugers opfyldning

4 ugers opfyldning

415 kr.

495 kr.

Hybrid eyelash extensions nyt sæt​

965 kr.

2 uger opfyldning

385 kr.

3 uger opfyldning

465 kr.

4 ugers opfyldning

Hybrid mix af single og volume

555  kr

Russian Volumen nyt sæt

1165 kr.       

2 ugers opfyldning

465 kr.

3 ugers opfyldning

4 ugers opfyldning

555 kr.

655 kr

Husk at booke tid til brynene også når du får lavet dine vipper.

​        

Farvning eller ret af bryn i forbindelse med eyelashextensions​

 75 kr.​

Retning og farvning af bryn i forbindelse med eyelash extensions​       Farvning af nederste vipper

125 kr​                                            75 kr                           

Nederste vipper Light. ( ikke alle vipperne )

295 kr.

Nederste vipper Full. ( alle de nederste vipper ) ​

450 kr.

Jewel Lashes pr. Stk.

20 kr.

Glitter lashes pr. Stk.

20 kr.

Aftagning af Single eyelash, få tilbage 15 min.

                             150 kr.

Aftagning af Single eyelash, mange tilbage 30 min.

                             300 kr.

Flair removal – Buketter 30 min.

                            450 kr.

BESØG OS PÅ FACEBOOK​

​Beauty Deluxe © 2014

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook​

​Deluxe v/Katja Kreutzberg

​Münstervej 26 st,

5500 Middelfart

​CVR: 29675694